За нас

Счетоводни услуги на Счетоводна къща Ранг одит ЕООД

д-р Руска Едрева

Представляващ и управител на фирмата от създаването й до днес е д-р Руска Едрева – дипломиран експерт-счетоводител от 1992 г. и член на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС) от същата година.
Нашия опит- повече от 20 години, в сферата на: счетоводно обслужване, данъчни консултации, в това число по ДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, ДОПК, АПК и др, оптимизиране на  данъци и оптимизиране на разходи, вътрешно финансов одит и пр.

 

Ние сме фирма от правоспособни счетоводители, данъчни и бизнес консултанти в гр.Бургас. Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт. Предлагаме услуги в областта на счетоводство и финанси, бизнес консултиране, данъчно-правно консултиране, вътрешен и независим одит при стриктно спазване на Българското законодателство и защита интересите на нашите клиенти.

Данъчни консултации

 

Целта на нашият сайт е да ориентира и помогне на интересуващите се от счетоводни услуги, данъчни консултации и всичко свързано със счетоводното обслужване, което една добра счетоводна къща може да предложи на своите клиенти.

Ние искаме да бъдем Ваши партньори, които ще намалят разходите Ви по заплати на счетоводни отдели, като оптимизираме работата на Вашето счетоводство. Цялото Ви счетоводство може да се извършва от нашата фирма в нашия офис и ние постоянно да наблюдаваме финансовия ви резултат и обороти и да даваме съвети как да повишите приходите си за сметка на разходите чрез умели мениджърски решения.

Ние можем да спомогнем за подобрението на Вашия бизнес с помощта на предлагания от нас пакет от счетоводни услуги, възможности за онлайн комуникация и индивидуален подход при пълна конфиденциалност, с които счетоводството, данъците, осигуровките, персонала и постоянните промени в законодателството вече няма да са Ваше непосилно задължение.

Ние пестим Вашето време и средства като Ви даваме възможност за постоянна комуникация и консултации за Вашия бизнес по интернет.

Ние ще спестим Вашето неудобство от чакане по опашки и лутане в бюрократичната сфера на данъчната и осигурителната администрация, като подаваме Вашите декларации и документи с  електронен подпис.